Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Puerto Natales - El Calafate 2018.03.20 (Chile - Argentina)

2018. április 10. - emmuskacica

Puerto Natales - 2018.03.19


A semmitteves napja. Elkezdtem vegre ma frissiteni a blogot foltolteni dolgokat, lehet hogy majd inkabb rovidebb kepes vagy videos bejegyzesek lesznek mint hosszu beszamolok. Megint hostelt valtottunk, atmentunk az El Senderoba, ahol csak parok laktak, tolunk is megkerdezte a tulaj egyutt vagyunk-e :). Meg egyszer visszamentunk Fransziszkohoz hogy elhozzuk a maradek cuccomat aztan az este netezessel videok youtubera feltoltesevel telt.


Puerto Natales - El Calafate 2018.03.20


Denisszel atzuztunk El Calafateba reggel, asszem olyan 7 ora az ut amiben volt a hataratlepes is. El Calafateban aztan korbesetaltunk megneztuk a Lago Argentinot ami a gleccserolvadas miatt elegge kiontott a medrebol. Dumaltunk par helyi arccal akik ott horgasztak, mondtak hogy 5 eve tortent utoljara ilyesmi hogy ennyire kijott a to. Egyebkent senki nem fogott semmit kiveve egy sracot aki fogott egy troutot ami pisztrang talan magyarul?
Amit meg megneztunk hogy mennyibe kerulne egy auto berlese, mert haverjaink Ushuaiabol azt csinaltak hogy 5en bereltek egy autot es nagyon koran elindultak a Perito Morenohoz, hogy kikeruljek a belepesi dij fizeteset. Nem sikerult mert mar ott voltak a jegyszedok, de meg elotte visszafordultak es 4en kiszalltak megmasztak a dombot a jegyszedok mellett atmasztak ketto derekig ero keritesen es mar bent is voltak. A sofor a kosival bement befizette a belepot aztan megvarta oket az ut szelen. Igy lehet olcson megcsinalni. Nekem nem sikerult 5 embert osszeszednem ugyhogy a hivatalos uton csinaltam meg.

 Több bicajost láttam az úton mint autóst

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr7613822126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása