Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

El Bolson - 2018.04.02-03 (Argentina)

2018. április 21. - emmuskacica

img_20180402_190524.jpg

Ez itt El Bolson, este eleg fustos mert mindenki begyujtja a kalyhat

Tettunk egy kiterot del fele El Bolsonba, igazabol nemtom minek, tok ertelmetlen volt, persze lehetett volna turazni de vegul csak a kozeli Cerro Amigo kilatohoz mentunk ahonnan lathatjuk a varost meg a naplementet ami nagyon szep. Viszont 60 peso belepot kellett fizetni. Sztem vlmi hatso osvenyen tuti be lehet logni ingyen. 

Kozben Benito megetetett ezzel a lab alatt atvevos ivos trukkel, persze hogy bedoltem neki:

Ami meg nekem vicces volt hogy mikor Barilochebol El Bolsonba mentunk a buszpalyaudvaron Pedro eszrevett ket kutyas rendort es hirtelen eszebe jutott hogy meg mindig van nala kokain ugyhogy total osszeszarta magat es elfutott kidobni vlhol.Masnap aztan megjott Zoe es Denis de igazabol csak dumalgattunk, unoztunk meg mas jatekokat jatszottunk, meg persze volt nagy kozos fozes meg kajalas.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr5413853714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása