Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Santiago - Cerro San Cristobal - 2018.04.23-2018.05.16 (Chile)

2018. június 16. - emmuskacica

img-20180505-wa0004.jpgA hegyen a szöszikkel

Amit mindenki mond hogy csinalni lehet Santiagoban az a San Cristobal hegy megmaszasa, Santa Lucia park es kilato, halpiac + a la Vega piac, free walking tour a varosban es ugye a muzeumok. Annyira egyebkent nincs ertelme magas helyekre felmenni hogy a varost lassa az ember mert egyfolytaban ilyen tejes legszennyezes lebeg a varos folott es szinte semmit nem lehet latni. Amugy sem egy szep varos legalabbis sztem. A legszennyezes azert olyan nagy mert hegyek veszik korul es a smog nem tud kiszabadulni megreked a volgyben. Altalaban meg a varos korul levo hegyeket sem lehet latni. Eso pedig szinte soha nem esik igy nem tud kitisztulni a levego. Tuti nem elnek ebben a varosban.

img_20180509_145047.jpgHmmm ha ilyet mind lehetne fogni a Zolcsi halastavában 

Egyebkent a hostel ahol voltam az a Plaza de Armas hostel ahol egyebkent Santiago meg lett alapitva es a hostelt tudom ajanlani mindenkinek mivel egy muemlek epuletben van a hatodikon es baromi jo a kilatas a nagy terre. Osszehaverkodtam a managerrel es mondta hogy az a terv hogy az egesz epuletet megveszik es hostelle alakitjak. Egyes apartmanok maradnak ugy ahogy vannak paroknak vagy csaladoknak. Mar most is van egy csomo apartmanuk szerte a hazban. Sot par honap mulva lesz sajat barja a hostelnek es var vissza mint csapost a barba :). Nemtom kecskere kaposztat...?

Pár videó a végére:

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr5413965402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása