Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Torotoro, Itas varosa es az Umajalanta barlang 2018.06.23-28 (Bolivia)

2018. szeptember 25. - emmuskacica

img_20180626_130157.jpg 

Masnap aztan egy tura kereteben elmentunk Itas varosaba ami egy olyan 2-3 oras setat/maszast jelentett es lattunk mindenfele allatnak kinezo sziklaformaciot meg jopar farkasnyulat is, viscachat. Meg voltunk egy nagy nyitott barlangban is ami vegulis Itas varosa volt, es itt az inkak vegeztek mindenfele ceremoniakat. Kesobb rablok feszkeve valt a hely mivel elegge eldugott volt es bejarata is csak egy volt, igy ide hajtottak a lopott teheneket es itt bandaztak.

Itas utan lementunk Umajalanta barlangba olyan 2-2,5 orara es bazi jo volt. Volt egy csomo maszas, nehany helyen nagyon szuk volt de halistennek volt egy nalam nagyobb darab spanyol srac, igy ot mindig eloreengedtem es ha o atfert, akkor mentem en is utana. Nagyon elveztem az egeszet tiszta kalandos volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr5714261853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása