Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Rurrenabaque, 2018.07.14-18 (Bolivia)

2018. november 09. - emmuskacica

A pampa tura utan maradtam meg Rurreban par napot kipihenni a tutajozast meg a turat. A varos eleg kicsike, nyugodt, tokeletes egy kis lazitasra. Erdekes hogy a varos a folyo ket partjan terul el es a ket resz ket kulonbozo ugymond megyehez, provinciahoz tartozik. Ugyhogy mikor a tuloldali megyenek volt a szulinapja atmentunk a kis helyi komppal es megneztuk a fesztivalt. Voltak koncertek meg klafa kajak is. Komppal mert ugye a kinaiak mar harom eve epitik a hidat a ket resz kozott. Durva volt hogy a komp kozepen volt egy lyuk ahol nem volt alja a kompnak :) szal oda nem kellett volna nagyon senkinek belelepni bar a helyiek ugy tunt hogy tudnak a lyukrol :).

Egyszer meg megprobaltunk megtalalni egy vizesest napkozben ami elmeletileg nincs messze a varostol de sikeresen eltevedtunk a dzsungelben ugyhogy vissza kellett fordulnunk. Napkozben altalaban iszonyatosan fulledt meleg volt, pillanatok alatt leizzadt az ember igy jo volt hogy a hostelban volt egy kis medence amibe lehetett ugrani ha mar nem birtuk a meleget.

A varos nevezetessege meg a francia pekseg amit 18 evvel ezelott alapitott meglepo modon egy francia csoka. Ha vlki mar tobb honapja utazik es igazi jo pekarura vagyik akkor itt megtalalja. Kb. rajzottak a kulfoldiek a pekseg korul nyitaskor, mi is tobbszor ettunk itt. Par nap iszogatas es pihenes utan aztan 18an visszarepultunk La Pazba.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr10014361759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása