Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Cochabamba - 2018.06.20-22. (Bolivia)

2018. szeptember 18. - emmuskacica

 

A blokad miatt Santa Cruz helyett Cochabamba fele vettuk az iranyt, laza 12 ora egy 15 fos minibuszban ahol szinte minden helyen egy asszony ult a gyerekevel az oleben + az idosebbek a folyoson fekudtek. Hat szornyu egy ut volt...
Cochabamba egy eleg nagy varos es tobben figyelmeztettek is hogy figyelni kell merre kolbaszol az ember, foleg ejszaka. Sokat setaltunk osszevissza ejszaka a kozpontban de nem volt gond.

img_20180622_110929.jpg
Itt megneztuk a Jezuska szobrot ami a varos kozepen egy dombon all es olyan mint a rioi. Ezen kivul meg van egy hatalmas teruleten elterulo piaca ahol mindent meg lehet talalni a dezodortol a mumifikalt lamabebitetemig. Sajnos az allatokat elegge nyomorusagos korulmenyek kozott tartjak, osszezsufolva. Mikor eszrevettek hogy videozok tobben ram is szltak hogy hagyjam abba.
Miutan kipihentuk az utat es szetneztunk kicsit Torotoro fele vettuk az iranyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr6414096393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása