Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Dusseldorf, 2018.08.08-14 (Nemetorszag)

2018. november 22. - emmuskacica

Mielott magyarhon fele vettem volna az iranyt meg csinaltam egy megallot Dussiben hogy meglatogassam a baratokat es elhozzam az oltonyomet ocsem lagzijara. Pont aznap mikor megerkeztem szuletett Levente baratom sokadik gyermeke ugyhogy kapasbol tejfakasztoval kezdtunk a Rajna-parton:

img-20180814-wa0000.jpg

Remelem a Csego majd visszanezi a kovetkezo eletveszelyes produkciot amit az o tiszteletere hajtottunk vegre Orsival. Figyelem senki ne probalja ezt otthon utanunk csinalni, ezt tobb honapos gyakorlas elozte meg es profik altal lett kivitelezve:

Dussiben meg osszefutottam a francia barataimmal ket este is de sajnos a focis bandaval mar nem sikerult a talalkozas. Koszonom ezutan is Lillanak es Orsinak meg Lorinak a vendeglatast Dusseldorfban!!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr7714386440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása