Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Ushuaiai pingvinles - 2018.03.08 (Argentina)

2018. március 22. - emmuskacica

img_20180308_200553.jpg

Kesobb kiderult hogy az ir par is Ushuaiaiba fog repulni pont aznap mint en es total azt hittem hogy ugyanazon a repcsin fogunk menni 6kor de mint kiderult az enyem 4:40kor indult...na jah sikerult is 2 orat aludni aztan egy uberrel elzuztam a repterre. Ami egyebkent jo otlet hogy ok peldaul az utolso ejszakara mar nem foglaltak agyat mivel ugyis nagyon koran kellett volna elmenniuk hanem addig elvoltak a hostel kozos helyisegeiben. Az ember mindig tanul vlmit. Kb. 3 es fel ora mulva landoltunk is, a repter egy kis felszigeten van, egy darab leszallo-kifutopalyaval, leszallaskor bal oldalon eleg kozel volt a viz :). A buenos airesi 30 fokok utan kellemes volt a 10 fok koruli homerseklet, a reptertol csak fel ora setara volt a hostel, viszont cserebe a varoskozpont is 30 perc seta volt a hostelbol.

img_20180308_161059.jpg
A hostelban meg nem lehetett elfoglalni a szobat ugyhogy kajaltam aztan megneztem gyors a netet beraktam a csomagokat a megorzobe aztan mar indultam is volna mikor talalkoztam Denisszel aki francia es egy honap mexicoi utazas utan erkezett egy 24 oras repulout utan es aki meg most is itt ul mellettem a buszon. Vele besetaltunk a varosba, elkezdtuk nezegetni a pingvinturat ajanlgato standokat mikor osszefutottunk az ir parral Buenos Airesbol. Vegul kaptunk 20% kedvezmenyt az egyiknel, 1700 peso helyett 1360ert foglaltunk egy 4 es fel oras hajoutat. Indulasig volt meg par ora ugyhogy addig elmentunk penzt valtani, Denis vett fol, aztan ebed es irany a katamaran.
A hajo kozel sem volt tele, eleg gyorsan egymas utan neztunk szigeteket tele kormoranokkal, aztan fokakkal, utana viszont tobb mint egy ora kellett hogy elerjunk egy hires vilagitotornyot meg utana a pingvineket. Hat ezt jol at is aludtuk mind a 4en marmint az odafele utat. Egyebkent okes tura volt, mindenki csodalkozott hogy hogyan tudtunk ilyen jo arat kapni, de azert nem volt egy eget rengeto tapasztalat. Mivel delutan mentunk tok jo kepeket lehetett csinalni a naplementerol meg utana az ejszakai Ushuaiarol. Viszont az egyik nemet srac aki reggel ment meg delfineket meg balnakat is latott, szal lehet a reggeli idopont jobb ilyen tekintetben. Viszont o nem tudott kedvezmenyt kialkudni.

img_20180308_165037.jpg

img_20180308_182542.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr9413765468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása