Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Punta Arenas - Puerto Natales 2018.03.15 (Chile)

2018. április 02. - emmuskacica

img_20180315_120708.jpgA buszra varva...


A deles busszal zuztunk at Puerto Natalesbe vegre, az ut ha jol emlekszem laza 3 ora volt. Egy baromi olcso hostelt talaltunk 11 euroert egy ejszakara, de peldaul a wc olyan kicsi volt hogy egyszeruen nem lehetett rendesen koedukalni rajta mert nem fert el az ember. Delutan elmentunk meg a Zaltaxar hostelba mert meg Punta Arenasban talalkoztam egy sraccal aki azt mondta hogy a tulaj be tud csempeszni embereket a parkba koran reggel es nagyobb az eselye hogy igy ha koran mennek akkor kapnak satorhelyet. Na itt vegulis a Torres del Paine nevu helyrol van szo ahol korabban nem kellett foglalni de mivel annyira sok latogato jott ezert bevezettek a neten foglalos rendszert. A gaz az hogy 3 kulonbozo ceg kezeben vannak a campingek ezert mindharomnal kell/lehet foglalni. Ezek kozul ketto privat egy meg a CONAF akik vegulis a vador sracok. Csak az a problema hogy a netes felulet nem mutatja a valos helyzetet. Es a nagy erdeklodes miatt honapokkal elore kell foglalni a helyet, marmint a campinghelyet, mert lehet az epuleteikben is lakni de az ilyen 100 dolcsi per ejszaka.


Amit meg lehet probalni hogy folyamatosan irni nekik emaileket meg telefonalni nekik. Mindenkeppen javaslom hogy legyen foglalas mert ez a konnyeb ut es ez a normalis es ezzel csak a parkot akarjak vedeni a tomegektol. Na miutan nekunk nem volt foglalasunk lebeszeltuk Fransziszkoval hogy bevisz minket reggel a parkba aztan majd lesz vlmi. Este elmentunk Denisszel egy helyi sorfozdebe ahol eleg szepen beittunk, ez egy nagy hiba volt, es azutan csak keson mentunk aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr7113800636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása