Emma in Dél-Amerika

Emma in Dél-Amerika

Copiapo, Bahia Inglesa, Iquique - 2018.05.20-27 (Chile)

2018. június 22. - emmuskacica

img-20180526-wa0004.jpg
Miutan visszamentunk La Serenaba folpattantunk a buszra es irany Copiapo, ami a nemet csaj otlete volt, mivel vlmi nemzeti parkba akart menni. Vlmiert a Stefi ilyen nemzeti park manias. Aztan kiderult hogy csak nagyon dragan lehet oda elmenni ugyhogy kitalalta hogy menjunk el a tengerpartra ami elmeletileg nagyon szep de csak egy sima tengerpart volt Calderanal es Bahia Inglesanal. Aztan ott osszefutottunk megint a svajci parral es ok kigondoltak hogy berelnek majd kocsit hogy elmenjenek egy masik parkba amibol Denisszel meg Mellel nem kertunk es miutan megneztuk a Deadpool kettot a moziban tovabballtunk Iquiquebe ami egy szorfparadicsom bazi hideg vizzel. Itt a szorfozes meg dragabb volt mint delen ugyhogy majd Peruban fogok sztem megegyszer probalkizni.

img-20180526-wa0002.jpg
Szorf helyett viszont elmentunk sandboardozni, ami azt jelenti hogy a deszkan a homokdombrol csuszunk le. Iquique mogott van egy hatamas homokbucka amit Cerro Dragonnak hivnak, Sarkanyhegynek. Baromira elveztuk az egeszet ugyhogy majd vlhol meg ki fogom probalni. Kicsit faraszto mondjuk mindig folsetalni a dombra a homokban :).

received_10214624166653023.jpeg
Mast nagyon nem csinaltunk ott csak lazultunk a tengerparton vagy a hostel tetoteraszan. Ja de, elmentunk Humberstoneba ami egy elhagyatott banyasztelepules es a banyaszok eletet mutatta be regen. Denis aztan hirtelen meggondolta magat es vett egy jegyet az Iguazu vizeseshez Argentinaba.

Az oktató kölök csinált videókat a sandboardról és összevágta meg posztolta facera ahonnan nem tudtam letölteni szal itt a link ha érdekel vkit:

https://www.facebook.com/sandboardIquique.cl/videos/1307778059254432/

A bejegyzés trackback címe:

https://emmaindelamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr1514063701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása